giveAgo

Winnaar van “Gelderland Arbeidswijs” Zowel de jury- als de publieksprijs.

finalisten Arbeidswijs, foto: Provincie Gelderland

Als je je passie volgt, maak je altijd een goede keuze

Vaak worden persoonlijke keuzes gemaakt op basis van wat je ouders of bekenden doen of op basis van sociale verwachting. Dit leidt te vaak tot verkeerde studiekeuzes, met als gevolg hoge uitstroom, stress en overbodige kosten in het onderwijs. Om nog maar te zwijgen over de negatieve effecten van ongemotiveerd personeel in de arbeidsmarkt.
Het vroegtijdig leren kennen van je eigen passies helpt je met het maken van jouw juiste keuze.

giveAgo zorgt ervoor dat passies van anderen, middels vlogs met jou worden gedeeld, waarmee je jezelf kunt ontwikkelen en je leert wie je bent. Je gaat dan vanuit je eigen passie automatisch de bij jou passende keuzes maken voor bijvoorbeeld studie en werk.

Het maken van de vlogs leidt tot verbinding tussen de stagebedrijven, alumni, studenten en hun jaarlaag. Deze vlogs worden ge-upload in de giveAgo app, waarmee je door swipen over passie-impressies een persoonlijk profiel opbouwt met jouw interesses. Interesses die je inzet in het maken van jouw aanstaande keuze.

De giveAgo app is een vliegwiel dat resulteert in passie-volle mensen:

  • Stagiairs maken vlogs van gepassioneerde werknemers van het stagebedrijf. Deze worden gebruikt om de hele jaarlaag te informeren over de regionale arbeidsmarkt;
  • De ge-uploade vlogs vormen een verhalen database met passie-impressies voor een breed publiek;
  • Ook scholieren bouwen, door te swipen over deze passie-impressies, hun persoonlijke profiel op met hun eigen interesses;
  • Het opgebouwde inzicht in jouw interesses helpt bij het maken van juiste keuzes.


Meer over Maatschappelijke Business Development